Veïns del Parc Central reclamen un milió d'€ a la constructora pels desperfectes de l'edifici

En aquest vídeo d’Europa Press es poden veure diverses de les situacions intolerables que denuncien els veïns de l’edifici M-13 del Parc Central, una promoció municipal. Així mateix, en aquesta altra notícia del Levante podeu trobar-ne més informació. Les imatges i les denúncies clamen al cel, i això que, com és evident, l’edifici és, com se sol dir, “novet novet”.

El Parc Central, a més a més, està ocupat només en un 20%. Com més va més es demostra que la planificació va estar molt mal feta, fruit d’uns temps de bombolla immobiliària que ens han deixat una herència molt complicada de pair.

Ara bé, al que fou una gestió irresponsable en uns temps de miratge se li ha d’afegir la síndrome de qui va pedalant i pedalant cap al precipici i no pot parar perquè, si no, cau. En aquest sentit, fa uns dies vàrem poder escoltar l’anunci de l’Ajuntament que continuaria construint i assumint les tasques de promoció de més edificis en el Parc Central. Com si els que ja hi ha construïts estigueren a rebentar i el barri tinguera els serveis adequats! I fins i tot amb certs deliris faraònics, parlant de “sostre de Torrent” i de gratacels. Una frivolitat de mal gust en els temps que corren i en la situació de la nostra ciutat.

Hem de recordar, d’altra banda, que María José Catalá va presenta-se en 2007 amb la promesa de 5.000 habitatges de protecció oficial (HPO). No cal dir que no ha complit la promesa a la qual ha donat excuses de mal pagador. “5.000” era “per dir un número”, primer; després una “aproximació que s’havia de modular amb el temps”. Frivolitats com a eixida endavant per la cabuderia de no assumir una solució conjunta. Com que l’hospital “ja existeix”. Al problema de l’habitatge a Torrent cal donar respostes imaginatives que vagen en la direcció d’habilitar la vasta quantitat d’habitatges que n’hi ha sense ocupar i no continuar amb una política de la rajola irresponsable.

Arxivat en: Municipal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *