Més barrabons encara per al col·legi l'Encarnació

Els barracons -o “aules adaptades” o “això que no existeix a Torrent”, segons siga Font de Mora o María José Catalá qui parle- continuen estenent-se per la geografia educativa de Torrent sense solució de continuïtat. En aquest cas, li ha tocat el torn al col·legi d’educació especial l’Encarnació, el qual, si ja tenia una situació ben complicada per eixe mateix problema, ara encara ampliarà la dotació de barracons condicionant un solar adjacent per a tal efecte.

Des de Compromís lamentem la política de provisionalitat a què ens té acostumats la Generalitat, amb uns barracons que no deixen de ser definitius, tal com s’està demostrant amb el Col·legi número 10. A més a més, tot i que és una bona notícia que s’augmente el nombre d’unitats per tal de mantindre la ràtio d’alumnes, hem de destacar novament que una altra vegada siga Torrent qui haja d’assumir una despesa que li correspon a la Generalitat.

Arxivat en: Cultura i Educació, Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *