Compromís exigeix que l’Alcalde no desvie la patrulla rural a tasques de la resta de la policia

A petició del grup municipal de Compromís, sobre les funcions atorgades a la Patrulla Rural de Torrent, que hi consten en l’ordre informativa d’11 de maig de 2016, es va lliurar addicionalment informe sobre les actuacions escomeses per aquesta al llarg de l’exercici 2016.

En l’informe hi figuren entre les seues responsabilitats la vigilància de la Piscina del Vedat, del Polígon Industrial de Mas del Jutge, del trànsit d’un col·legi privat, d’urnes electorals, així com l’acompanyament de treballadores socials i diferents actuacions per molèsties del volum de música en l’Avinguda al Vedat i la zona comercial de Las Américas, d’entre altres.

Per al portaveu de Compromís Pau Alabajos totes aquestes funcions no són pròpies d’una Patrulla Rural, que hauria de dedicar tots els seus recursos a la vigilància i investigació de robatoris en els camps, així com vetlar per la protecció policial del medi ambient.

En aquest sentit Alabajos ha destacat que el seu grup va demanar a finals del 2015 la creació de la Patrulla Rural de Torrent mitjançant una partida específica als pressupostos del 2016, que finalment va aprovar-se amb una dotació de 4 agents al matí i 2 nocturns, més 35.000€ destinats a despeses materials.

“Per l’informe emés no es pot saber el temps que li dedica la Patrulla Rural a tasques que no són pròpies de les seues funcions, però el fet evident és que la responsabilitat dels llocs on acudixen no és dels agents sinó de l’actual govern del PSOE que ha planificat enviar-los a cobrir aquestes intervencions”, ha conclòs el nostre portaveu.

Enllaç a l’informe de la Patrulla Rural (la informació es lliura amb els condicionants legislats de la Llei de Protecció de Dades): INFORMES POLICIALS 2016 + ORDRE INFORMATIVA 11-05-2016

Arxivat en: Municipal, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *