Precs i preguntes registrades per al Ple ordinari de juliol

PRECS i PREGUNTES COMPROMÍS PER TORRENT

registre: REGISTRE PRECS I PREGUNTES PLE 05-07-18

PLE 5 JULIOL 2018

Càrrega i descàrrega

  • PREC: Habilitar zones de càrrega i descàrrega al perímetre comprés entre els carrers Azorín i Sant Valerià, degut l’elevat nombre de comerços i per donar servei al subministrament de gas. Aquest problema s’agreuja especialment els dies de celebració del mercat.

 

Centre Històric

  • PREC: Re-pavimentació del carrer Alcàsser, degut el lamentable estat de la calçada.

 

  • PREC: Col·locació de proteccions per als vianants en l’últim tram de carrer Sant Tomàs cruïlla amb José Iturbi, a l’efecte de garantir la seua seguretat.

 

  • PREGUNTA: Té previst el govern municipal realitzar alguna actuació administrativa per a protegir la façana de l’antiga Sala Cervantes.

 

  • PREGUNTA: Preguntem si la festa organitzada el dia 16 de juny al costat de la Torre tenia autorització per a acabar quan acabà, o siga a les 4 de la matinada.

 

  • PREGUNTA: Relacionada amb l’anterior. Si hi ha alguna voluntat per part del govern de regular la quantitat d’actes i festes organitzades al Centre Històric (sobretot en l’entorn de la Torre) al llarg de l’any. Regulació que garantiria el dret dels veïns i veïnes al descans.

 

Barri Ermita

  • PREC: Senyalització horitzontal i vertical de prohibició d’aparcament en la corba que unix els carrers Ramón y Cajal i Mariano Puig Yago. Si pot ser entenem hauria de ser lumínica atenent el fet de què a l’eixir de la corba en sentit Ramón y Cajal es troba un pas de vianants, a més del trànsit en sentit contrari que els conductors es troben com a conseqüència dels vehicles que estacionen en la corba.

Barri Camí La Noria

PREC: Tornem a demanar, i ja van vàries vegades, que es planifique adequadament la neteja del barri de Camí La Noria. Ens tornen a arribar queixes del veïnat i dels usuaris de l’estació de Metro de Torrent sobre la brutícia existent, independentment de l’hora del dia.

Arxivat en: Cultura i Educació, Documents, Municipal, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *