Compromís per l'Educació Infantil de 0 a 3 anys encara la recta final de la campanya de signatures

Les formacions que composem la Coalició Compromís a les corts encarem la recta final de la campanya d’arreplegada de signatures per a aconseguir la gratuïtat de les escoles infantils de 0 a 3 anys.

A Torrent han sigut 4 les jornades que el BLOC a eixit al carrer a arreplegar signatures amb un gran èxit amb més de 1.200 recollides. Perquè siga admesa la Iniciativa Legislativa Popular a nivell autonòmic es necessiten 50.000 signatures arreu de tot el País i el termini finalitza el 4 d’abril d’enguany.

El fonament bàsic d’aquesta iniciativa és l’aposta inequívocament per l’educació des de la primera infància, considerant una regressió inadmissible la nova orientació que li ha donat el PP a aquesta etapa educativa que considera l’atenció als xiquets i a les xiquetes de 0-3 anys des de la perspectiva merament assistencial.

Aquesta Iniciativa Legislativa Popular que promou la Coalició Compromís és fruit de la preocupació i el compromís actiu amb la societat valenciana per l’educació dels seus menors, pretén ser un primer pas cap a una oferta pública ajustada a la demanda real, respondre a una reclamació cada vegada més generalitzada entre la població i apostar pel futur de la nostra societat.

Si vols participar-hi o informar-t’hi visita el nostre grup de FACEBOOK:

Compromís per l’Educació Infantil de 0-3 Anys

Arxivat en: Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *