Un dels principals problemes a què s’enfronten els joves a l’hora de buscar faena és la demanda d’experiència, fet que es converteix en un cercle viciós. En aquest sentit, BLOC-Compromís ha presentat el seu projecte de dotar 500 beques anuals per a treballar en pràctiques i formació en comerços i empreses de Torrent i que la nostra ciutat ajude els joves per a què puguen trobar un lloc de treball.

Es tracta d’una mesura que busca posar en contacte els joves i el món de l’empresa per a què aquests puguen accedir a un lloc de treball amb l’objectiu de garantir-los els fonaments perquè tinguen continuïtat laboral i lluitar contra la precarització. D’aquesta manera, des de la formació valencianista es valora que es tracta d’una proposta que, al mateix temps que busca lluitar contra la greu taxa de desocupació que pateixen els joves torrentins, també es poden ajudar les empreses i els comerços de Torrent, establint sinergies i ajudant a dinamitzar la ciutat.

És per això que BLOC-Compromís fomentarà des de l’Ajuntament l’orientació i assessorament amb tutories personalitzades a l’ESO garantint que els joves que opten per no continuar els estudis reben una oferta de formació professional inicial, també l’accés en pràctiques a empreses, amb els autònoms i els comerços.