BLOC-Compromís instarà la revisió en 2012 del valor de les vivendes per a reduir la contribució a pagar pels torrentins

L’objectiu del BLOC-Compromís és aconseguir fer de Torrent una ciutat amb uns preus públics i uns impostos socialment justos. Actualment, els torrentins i les torrentines paguem la contribució urbana més cara de la història, fonamentada en uns preus de les vivendes sobrevalorats. Aquest ha estat el resultat de la revisió del valor dels immobles que el PSOE va demanar en 2006 i que el PP va aplicar a partir de 2008.

A parer de la formació valencianista, aquestes polítiques han portat a una situació en què la contribució a pagar pels ciutadans de Torrent suposa una càrrega i un ofec injust. En concret, s’ha produït un increment del 28% en els rebuts de contribució a causa de les valoracions molt per damunt del preu de mercat. És per això que des del BLOC-Compromís es valora que cal demanar a l’Estat una nova revisió cadastral del valor dels habitatges de Torrent amb l’objectiu que reflectisquen el preu real i, així, reduir la contribució a pagar pels torrentins i les torrentines.

Arxivat en: Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *