Compromís pregunta si la regidoria de Sanitat ha aplicat el decret de Conselleria de prevenció de la legionel·lesi

BEGUER: “La inspecció i la creació del registre d’instal·lacions són d’obligat compliment per part de la regidoria de sanitat”.

El grup municipal de Compromís, i en relació als recents casos de legionel·losi detectats a Alcàsser i Silla, ha formulat una bateria de preguntes a la regidoria de Sanitat, sobre decret que regula la prevenció d’aquesta malaltia.

En concret el regidor de Compromís vol saber si la regidoria de Sanitat ha creat el Registre d’Instal·lacions, amb les seues fitxes tècniques, si ha recopilat informació sobre el funcionament de les activitats regulades pel Decret i si ha realitzat algun tipus d’inspecció a Torrent.

Beguer ha afirmat que la resposta de la regidora no s’ha de demorar al Ple de setembre, atés la importància dels casos detectats i la rodalia dels pobles afectats. Les preguntes han sigut formulades per Registre d’Entrada.

(Fent clic ací podeu llegir en PDF el registre d’entrada i les preguntes amb més detall)

Arxivat en: Municipal, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *