Acabar amb el partidisme de la premsa de l'Ajuntament i reduir costos: BIM mensual i plural

Compromís proposa refondre el Consell Rector del Butlletí d’Informació Municipal (BIM) en un altre que aglutine tota la informació i comunicació de l’Ajuntament (tant de l’equip de premsa, el BIM, la ràdio municipal i les diferents webs municipals) al mateix temps que insta a contractar l’edició del mateix a empreses ubicades a Torrent.

Beguer: “És l’hora d’acabar amb l’obscurantisme i la ineficiència del Gabinet de Premsa de l’ajuntament de Torrent, que sols treballa per a l’Equip de Govern, donant moltes vegades notícies falsejades o no contrastades, quan és un recurs de tot l’ajuntament”.

El grup municipal Compromís: BLOC -Verds–Hospital a l’Ajuntament de Torrent ha presentat una moció per a tractar al Plenari en què insta la corporació perquè el BIM municipal tinga una periodicitat mensual, siga editat en paper “premsa” i ajustant la seua tirada als lectors reals del mateix.

Axí mateix, que se’n cree una edició web, interactiva i que aporte notícies, edictes i d’altra informació de l’Ajuntament al mateix temps que es produeixen i, ja amb periodicitat mensual, que s’afegisca un document en PDF de l’edició impresa.

Beguer: “L’Ajuntament ha de deixar de malbaratar els seus recursos econòmics en empreses de fora de Torrent quan hi ha professionals amb la mateixa capacitat al nostre municipi. L’edició del BIM l’han de fer impremtes torrentines, que creen llocs de treball al poble”

També, mentre no estiga constituït el nou organisme proposat, que se’ns informe detalladament a la resta de grups municipals de com va la posada en marxa de la Ràdio Municipal, ja que tenim notícies que està emetent en proves sense que s’haja comunicat en cap moment al nostre grup l’estat en què es troba, si ja està recepcionada tota la obra i el servici, la gent que hi treballa o treballarà, quin tipus de contractació es farà, quin cost tindrà i moltes més preguntes indispensables per a conèixer el funcionament de la mateixa.

En aquest enllaç podeu llegir en PDF la moció presentada per registre d’entrada: Moció BIM i Premsa de Torrent

Arxivat en: Cultura i Educació, Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *