Beguer: “L’austeritat del PP es demostra en els més de 51000€ que cobraran 82 empleats de la planta de reciclatge”.

Compromís per Torrent qualifica de desproporcionat els emoluments que cobraran els 82 empleats de la EMTRE (Entitat Metropolitana de Tractaments de Residus) i que en el cas de Torrent suposaran una despesa addicional de 850.000€ en el futur pressupost de 2012.

Es tracta, segons Beguer, d’un desficaci col·lectiu del PP, que posarà 45 ajuntaments valencians contra les cordes per al proper 2012. Per a Compromís és una cacicada que 8, d’eixos 82 empleats, cobren més que el President de la Generalitat Valenciana, i és més inexplicable que l’Alcaldessa de Torrent haja votat a favor d’esta bogeria tot i tenint en compte la greu situació financera que pateix l’Ajuntament de Torrent.

Els costos aprovats pel PP suposen incrementar la càrrega financera dels ajuntaments afectats en 3.159.717€, diners que aniran a parar únicament a les butxaques dels 82 “agraciats” als que este partit ha beneficiat, amb l’única justificació que “esta planta es la mejor de España”. Per a Beguer no es produirà cap milloria, en els serveis que oferix la planta, perquè els sobrecostos són exclusivament en matèria salarial i no en inversió d’equips i millores tecnològiques.

Finalment, el portaveu de Compromís ha afirmat que després del vot a favor de Catalá, el Pla d’Austeritat aprovat i la futura privatització de l’Auditori de Torrent són una burla a la intel·ligència dels torrentins i torrentines, que ho pagarem molt car als pressupostos dels anys vinents.