Aplec del Puig del darrer diumenge d'octubre

Un altre any més acomplim amb la tradició de vetlar pel País València i aplegar-nos al Puig el darrer diumenge d’octubre. L’Aplec del Puig de 2011 és més important que mai, ja que encarem unes eleccions generals en què ens presentem amb més força que mai per tindre veus valencianistes, progressistes i ecologistes al Congrés dels Diputats de Madrid per primera vegada des de la 2a República.

La gent del col·lectiu de Torrent que farà la marxa des de les Torres de Serrans fins al Puig eixirà a les 9.00 del Metro Avinguda. Des del col·lectiu de Torrent també prepararem esmorzar i dinar. A més a més, com també ja és una altra tradició, el nostre portaveu a l’Ajuntament, Sento Beguer, muntarà la seua paradeta de llibres.

Comptarem amb l’actuació d’Sva-ters després del dinar i hi haurà fira infantil amb diverses atraccions.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *