Aquesta campanya que acaba d’acabar ha sigut molt especial per al col·lectiu de Torrent perquè hem tingut com a sintonia electoral la cançó Sense equipatge, del nostre veí Pau Alabajos. La nostra gratitud no pot ser més gran. Normalment, les sintonies de campanya, de tant que u ha de sentir-les dia a dia, acaben deixant el cap com un bombo i, fins i tot, es poden acabar odiant. Amb la cançó de Pau ens ha passat tot el contrari: cada vegada que la sentíem -i ausades que n’han sigut moltes!- ens feia sentir més contents i feliços d’estar en aquest vaixell.

Però que siga Pau mateix qui parle:

“Sense equipatge” és una cançó que parla sobre vertebrar el País, sobre trencar fronteres, sobre viatjar sense llast, amb un sol radiant, de tonalitats majors, com l’alegria i l’esperança que tenim posada en la nostra gent, en la primera persona del plural, en nosaltres, en cadascú de nosaltres.