Vicent Beguer: “És un contrasentit que, mentres s’esgrimixen arguments d’austeritat per a la privatització de l’Auditori, alcaldia done entrades de gorra als regidors de Torrent”.

Els dos regidors que composen el grup municipal de Compromís han demanat, per Registre d’Entrada, que no desitgen que se’ls envien més invitacions per a assistir gratuïtament a les sessions programades per aquest Organisme Municipal.

Sento Beguer i Maria Herrada han explicat, que mentres Alcaldia esgrimeix la privatització com a principal argument d’estalvi en la gestió de L’Auditori, s’envien entrades als regidors perquè acudisquen “de gorra” a les seues representacions. Segons els dos regidors és un contrasentit regalar 25 entrades, una per regidor en cada actuació, i sol·liciten, com varen demanar en anteriors ocasions, que no se’ls envien més entrades.

A la petició s’ha adjuntat la devolució de les entrades, que Alcaldia va enviar a Compromís, per assistir a les representacions que l’Auditori farà aquest cap de setmana.

PETICIÓ NO ENVIAMENT ENTRADES GRATUÏTES AUDITORI0001

ENTRADES TORNADES AUDITORI0001