Compromís per Torrent no acudirà a la inauguració de la Universitat Catòlica per motius ètics

Beguer: “Mentres a una institució privada se li regalen els terrenys els alumnes del col·legi número 10 continuen estudiant en barracons”.

Compromís desitja a la Universitat que tinguen una bona singladura amb les seues noves instal·lacions, però ha incidit que els diners públics han de servir per a finançar, en primer lloc, les necessitats públiques.

El grup municipal de Compromís per Torrent ha anunciat per tant que no acudirà a la inauguració de la Universitat Catòlica, prevista pel dia 30 de novembre.

El portaveu de Compromís ha manifestat que no és ètic que mentres els alumnes del Col·legi número 10 porten anys esperant una solució als problemes derivats dels barracons, el PP de Torrent regala terrenys públics a una institució privada, en este cas la Universitat Catòlica “San Vicente Mártir”.

Beguer finalment ha explicat que la cessió de terrenys a la Catòlica suposa una despesa per a les arques municipals, atés que s’ha hagut de traslladar la ubicació de la Brigada d’Obres a una nau privada, que li costa a l’Ajuntament 40.000€ anuals de lloguer.

Arxivat en: Cultura i Educació, Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *