Els impagaments per part del Consell als centres d’educació està deixant problemàtiques que estan posant escac la qualitat de l’educació pública. Tenim uns grans professionals que fan una molt bona tasca. Però malauradament s’han de trobar amb un govern del PP que, no només no aposta per l’educació, sinó que els posa tots els entrebancs que pot.

A tot arreu del País Valencià s’estan produint escenes vertaderament surrealistes i que farien riure si no fóra per la problemàtica tan seriosa que hi ha a sota. Per exemple, el mapa de #FabraTenimFred, una iniciativa per a recollir de manera col·laborativa tots els instituts que no tenen calefacció per culpa dels impagaments del Consell.

Torrent, per descomptat, no està aïllat i pateix les mateixes deficiències que la resta del país. A més a més, Conselleria va afirmar que havia pagat els deutes la setmana passada quan es tracta d’una xicoteta part d’ells. En concert i per posar un exemple, el CEIP Antonio Machado només ha rebut 6.000€ dels 42.000€ que Conselleria els endeutava.

Consulteu el PDF de la pregunta parlamentària referent als impagaments al CEIP Antonio Machado