Beguer: “Únicament en 2010 els veïns i empreses de Torrent pagaren per la depuració 2.322.681€ als seus rebuts de l’aigua”.

Compromís ha presentat una moció, per a ser debatuda al proper Ple municipal, en la que reclama que l’alcaldessa de Torrent es presente com acusació particular en la presumpta estafa, malversació i delictes societaris de l’empresa Emarsa.

Beguer ha reclamat que l’alcaldessa es presente en defensa dels interessos dels veïns, empreses i del propi Ajuntament, reclamant la part proporcional dels milions d’euros desapareguts durant el període investigat, i que corresponen a la instrucció encetada pel jutjat número 5 de València.

Els veïns, empreses i diferents organismes pagaren, a l’Epsar entre 2004 i 2010, un cànon fixe de vora 8 euros més un variable en funció dels metres cúbics d’aigua consumits, diners que aquesta empresa autonòmica transferia a la investigada Emarsa per al seu funcionament.

Compromís per Torrent demana que les quantitats, presumptament desaparegudes, es reclamen als responsables imputats per la justícia, en un forat que s’estima d’inici en més de 17 milions d’euros malversats, encara que fonts de la investigació apunten que podrien arribar als 30.

Beguer també ha demanat que l’alcaldessa de Torrent reclame, a l’Epsar, com a responsable subsidiari, perquè segons el conveni signat corresponia al president d’aquesta empresa autonòmica, que era els Conseller de torn, validar els comptes d’Emarsa.

PDF de la moció presentada per registre d’entrada

COMPROMÍS PRESENTA UNA MOCIÓN PARA QUE LA ALCALDESA RECLAME LAS CANTIDADES PRESUNTAMENTE DESAPARECIDAS EN EMARSA QUE CORRESPONDEN A LOS RECIBOS DE AGUA PAGADOS POR LOS VECINOS Y LAS EMPRESAS DE TORRENT

Beguer: “Solo en 2010 los vecinos y empresas de Torrent pagaron por la depuración 2.322.681€ en sus recibos del agua”.

Compromís ha presentado una moción, para ser debatida al próximo Pleno municipal, en la que reclama que la alcaldesa de Torrent se presente como acusación particular en la presunta estafa, malversación y delitos societarios de la empresa Emarsa.

Beguer ha reclamado que la alcaldesa se presente en defensa de los intereses de los vecinos, empresas y del propio Ayuntamiento, reclamando la parte proporcional de los millones de euros desaparecidos durante el período investigado, y que corresponden a la instrucción emprendida por el juzgado número 5 de Valencia.

Los vecinos, empresas y diferentes organismos pagaron, al Epsar entre 2004 y 2010, un canon fijo de casi 8 euros más un variable en función de los metros cúbicos de agua consumidos, dinero que esta empresa autonómica transfería a la investigada Emarsa para su funcionamiento.

Compromís per Torrent pide que las cantidades, presuntamente desaparecidas, se reclamen a los responsables imputados por la justicia, en un agujero que se estima de inicio en más de 17 millones de euros malversados, aunque fuentes de la investigación apuntan que podrían llegar a los 30.

Beguer también ha pedido que la alcaldesa de Torrent reclame, al Epsar, como responsable subsidiario, porque, según el convenio de depuración firmado, correspondía al presidente de esta empresa autonómica, que era el Conseller autonómico de turno, validar las cuentas de Emarsa.