Gran afluència de gent a la concentració contra les retallades

Torrent ha viscut hui una de les manifestacions amb més participació dels darrers anys. S’ha tallat el trànsit al carrer de l’Ermita davant de l’edifici de l’Ajuntament i s’hi ha concentrat una gran quantitat de gent. Per a la jornada de hui hi havia convocades concentracions contra les retallades en els serveis públics davant dels Ajuntaments del nostre país. L’esperit de la #PrimaveraValenciana també s’ha encomanat al nostre poble. Finalment, la concentració s’ha dirigit cap a la plaça de Moralets apujant l’Avinguda del País Valencià i tallant el trànsit durant una estona. Tot ha transcorregut sense incidents i enmig de l’enginy dels alumnes dels diferents instituts que hi eren presents, amb pancartes i cartells reivindicatius molt originals.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *