El PP rebutja la moció de Compromís perquè l’Ajuntament es persone com a acusació en el cas EMARSA

Beguer: “Torrent va pagar, per sanejament, sols durant 2010 2.322.681,06€ que el PP no vol reclamar ni investigar”.

L’Alcaldessa de Torrent no es presentarà com acusació particular en defensa de les quantitats pagades pels veïns i veïnes, que han desaparegut en la presumpta malversació de cabals públics comesa pels responsables de la depuradora d’aigües de Pinedo (EMARSA). Aquesta ha sigut la resposta dels membres del PP a la moció presentada per Compromís, que s’ha rebutjat hui en la Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament.

El grup municipal de Compromís va preguntar a l’empresa recaptatòria del cànon de sanejament, que a Torrent és Aigües de l’Horta, sobre l’import pagat pel municipi en concepte de depuració. Aigües de l’Horta va informar d’una quantitat de 2.322.681,06€ sols en 2010, però en total i des del 2008 les quantitats podrien superar els 7.000.000€, quantitats que amb aquesta decisió d’alcaldia es perdran definitivament per a Torrent i els seus administrats.

Per a Beguer la decisió del grup popular en la Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient deixa a les clares quins són els interessos del Partido Popular de Torrent: “Eximir als responsables de l’espoli en EMARSA i eludir la defensa dels interessos propis i dels seus ciutadans”.

Finalment Compromís ha mostrat la seua indignació per les paraules del President de la Generalitat, Alberto Fabra, que en públic diu que en la seua administració no tolera els comportaments corruptes, però que tampoc s’ha presentat com acusació particular contra la gestió EMARSA, tal com va prometre quan esclata aquest escàndol.

EL GRUPO POPULAR RECHAZA LA MOCIÓN DE COMPROMÍS PARA QUE EL AYUNTAMIENTO SE PRESENTE COMO ACUSACIÓN PARTICULAR EN LA PRESUNTA MALVERSACIÓN DE EMARSA.

Beguer: “Torrent pagó, por saneamiento, solo durante 2010 2.322.681,06€ que el PP no quiere reclamar ni investigar”.

La Alcaldesa de Torrent no se presentará como acusación particular en defensa de las cantidades pagadas por los vecinos y vecinas, que han desaparecido en la presunta malversación de caudales públicos cometido por los responsables de la depuradora de aguas de Pinedo (EMARSA). Esta ha sido la respuesta de los miembros del PP a la moción presentada por Compromís, que se ha rechazado hoy en la Comisión de Urbanismo y Medio Ambiente del Ayuntamiento.

El grupo municipal de Compromís preguntó a la empresa recaudatoria del canon de saneamiento, que en Torrent es Aigües de l’Horta, sobre el importe pagado por el municipio en concepto de depuración. Aigües de l’Horta informó de una cantidad de 2.322.681,06€ solo en 2010, pero en total y desde el 2008 las cantidades podrían superar los 7.000.000€, cantidades que con esta decisión de alcaldía se perderán definitivamente para Torrent y sus administrados.

Para Beguer, esta decisión del grupo popular, en la Comisión de Urbanismo y Medio Ambiente, deja a las claras cuáles son los intereses del PP de Torrent: “Eximir a los responsables del expolio en EMARSA y eludir la defensa de los intereses propios y de sus ciudadanos”.

Finalmente Compromís ha mostrado su indignación por las palabras del Presidente de la Generalidad, Alberto Fabra, que en público dice que en su administración no tolera los comportamientos corruptos, pero que tampoco se ha presentado como acusación particular contra la gestión de EMARSA, tal como prometió cuando estalló este escándalo.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *