Compromís denuncia l’engany electoral del PP als veïns i empreses de Torrent en reduir dràsticament la subvenció recicla (TAMER)

Beguer: “La subvenció Recicla era una de les banderes electorals del PP i ara s’ha reduït una mitjana del 65% a les vivendes, del 40% a les comunitats de veïns i del 89% a les empreses”.

Compromís vol denunciar, mitjançant aquest comunicat l’engany massiu que han sigut sotmesos els veïns i les empreses de Torrent al reduir-se dràsticament l’import de la subvenció Recicla, que era una de les promeses electorals més importants del PP durant les passades eleccions municipals de maig de 2011.

Mitjançant un acord, de la Junta de Govern Local de 23 de gener de 2012, el PP va decidir unilateralment reduir aquesta subvenció, vinculada a la Taxa Tamer, que paguen tots els veïns i empreses de Torrent al rebut de l’aigua.

Compromís ha fet públic la mitjana de la pèrdua de subvencions per a cadascun dels trams de consum dels veïns i empreses de Torrent. Així per exemple les vivendes que consumixen més de 195 metres cúbics pagaran el 80% de la Taxa, o siga 111€ de Tamer a l’any, mentres que una cafeteria o bar que sobrepasse aquestos 195 metres pagarà 210€ anualment, una pèrdua del 86%.

Vicent Beguer ha denunciat que la subvenció recicla va ser aprovada per un Ple de l’Ajuntament el 31 de juliol de 2009 i ara s’han modificat els termes de la mateixa en una Junta de Govern de Local de 23 de gener de 2012, a la que no tenen accés ni l’oposició ni els ciutadans.

Finalment el portaveu de Compromís ha criticat l’ús abusiu que fan els Populars de les majories absolutes referint-se a l’acord aprovat pel PP en l’EMTRE, en setembre de 2011, i que va multiplicar la taxa Tamer per 3, una resolució a la que va votar a favor l’exalcaldessa de Torrent Maria José Catalá.

– Consulta com t’afecta la pèrdua de la subvenció de la TAMER

Butlletí Oficial de la Província de València amb les tarifes TAMER

Diligència de la Junta de Govern Local on es decreta la reducció de la subvenció de la TAMER

Bases subvenció “Recicla” 2012

COMPROMÍS PER TORRENT DENUNCIA EL ENGAÑO ELECTORAL DEL PP A LOS VECINOS Y EMPRESAS DE TORRENT AL REDUCIR DRÁSTICAMENTE LA SUBVENCIÓN RECICLA (TAMER)

Beguer: “La subvención Recicla era una de las banderas electorales del PP y ahora se ha reducido una media del 65% a las viviendas, del 40% a las comunidades de vecinos y del 89% a las empresas”.

Compromís quiere denunciar, mediante este comunicado, el engaño masivo a que han sido sometidos los vecinos y las empresas de Torrent al reducirse drásticamente el importe de la subvención Recicla, que era una de las promesas electorales más importantes del PP durante las pasadas elecciones municipales de mayo de 2011.

Mediante un acuerdo, de la Junta de Gobierno Local de 23 de enero de 2012, el PP decidió unilateralmente reducir esta subvención, vinculada a la Tasa Tamer, que ahora pagaran todos los vecinos y empresas de Torrent en sus recibos del agua.

Compromís ha hecho público la media de la pérdida de subvenciones para cada uno de los tramos de consumo de los vecinos y empresas de Torrent. Así por ejemplo las viviendas que consumen más de 195 metros cúbicos pagarán el 80% de la Tasa, o sea 111€ de Tamer al año, mientras que una cafetería o bar que sobrepase estos 195 metros pagará 210€ anualmente, una pérdida del 86%.

Vicent Beguer ha denunciado que la subvención recicla fue aprobada en un Pleno del Ayuntamiento el 31 de julio de 2009 y ahora se han modificado los términos de la misma en una Junta de Gobierno de Local de 23 de enero de 2012, a la que no tienen acceso ni la oposición ni los ciudadanos.

Finalmente el portavoz de Compromís ha criticado el uso abusivo que hacen los Populares de las mayorías absolutas refiriéndose al acuerdo aprobado por los miembros del PP en la EMTRE, en septiembre de 2011, y que multiplicó la tasa Tamer en mas de un 300% para 2012, una decisión que contó con el voto a favor de la exalcaldesa de Torrent María José Catalá.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Juana diu:

    Deberiamos ir todos a reclamar para que nos devuelvan el importe que nos han cobrado de mas ,pienso que la mayoria de veces nos roban a manos llenas y no decimos ni mu, por lo que a mi respecta mañana tendran mi instancia rellenada en la sede del emptre.En otros ayuntamientos hay grupos de vecinos que se encargan de recoger las instancias y llevarlas.Pero bueno en torrent ,ya sabemos que nuestros gobernantes no van ha hacer eso por nosotros.

  2. Torrentina cabreada diu:

    Podriais, por favor informarnos de donde tenemos que llevar esta instancia. Imagino que habra que llevar 2 copias una para que nos la cuñen como presentada y la otra la que se quedan ellos.Muchisimas gracias por la infomacion.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *