Les Falles amb esperit rebel i de crítica a Torrent

La sàtira, l’enginy i la gràcia són alguns dels ingredients més importants de la festa de les falles. A Torrent enguany hem vist com -en les antípodes de la falla de l’Ajuntament- molts dels monuments plantats per les diferents comissions del poble exercien una crítica mordaç sobre la realitat d’avui en dia.

I, per descomptat i com no podia ser d’una altra manera, també recollien l’esperit rebel per a criticar molts aspectes de la política, tant del nostre poble com de tots els àmbits. Nosaltres tampoc no hem estat al marge. Però des de Compromís ens agrada molt ser combustible per a falles. Encaixem amb molt d’humor la crítica vessada per les comissions i artistes encarregats de plantar cada falla cap a la nostra acció política. Reivindiquem la crítica com un element essencial i encoratgem a continuar eixa visió d’incidir en la realitat.

En eixe sentit, hem posat a disposició una pàgina web (http://falles.compromis.net/) on podreu veure un recull fotogràfic d’aquells versos i ninots que satiritzen sobre Compromís. Podeu fer-nos arribar les imatges amb el hashtag #CompromisFaller a través de tuiter o enviar-les per correu electrònic a a [email protected]

Tot seguit vos deixem amb un recull de la crítica fallera a Torrent, amb fotos del nostre company Charly Pineda:

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *