El País Valencià trau un 0,8 de 10 en serveis socials


L’Associació Estatal de Directores i Gerents en Serveis Socials ha elaborat un llarg i profund informe (ací podeu descarregar-lo complet en PDF)sobre l’estat dels serveis socials i la seua prestació a tot els territoris de l’estat espanyol. Les conclusions són demolidores per a la nefasta gestió del PP al País Valencià i podeu observar-la en aquesta imatge gràfica de resum que vos enllacem.

La mitjana estatal és d’un suspens amb un 4,7. Però el País Valencià es queda amb un lamentable 0,8. La part referida al País Valencià del document parla per ella mateixa, les conclusions a què arriba haurien de fer reflexionar molt profundament els actuals governants del PP sobre la desfeta absoluta en serveis socials -i, per tant, en el benestar de tots i totes- a què ens ha portat la seua irresponsabilitat.

fent clic ací podeu descarregar-ne el PDF:

– Notícia a El País: Cuatro comunidades tienen unos servicios sociales muy deficientes

Dossier Serveis Socials Pais Valencia

Arxivat en: Nacional, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *