Compromís Jove per Torrent es constitueix com a col·lectiu i organitza una ruta de la corrupció valenciana

La iniciativa, batejada com a #BusCorrupte, consistirà en una ruta en autobús per diversos escenaris de la corrupció valenciana com la depuradora de Pinedo o l’aeroport sense avions de Castelló.

Divendres 7 d’abril va tindre lloc la 1a Assemblea de Compromís Jove per Torrent en la qual es va formalitzar la constitució de les joventuts de la formació com a col·lectiu. En la reunió, a la qual varen assistir els regidors de Compromís per Torrent, Vicent Beguer i Maria Herrada, com a mostra de suport, es va triar Víctor González Medina com a secretari local de Compromís Jove per Torrent. Des de Compromís es vol fer incidència en la importància de la participació activa del jovent com a força regeneradora de la política i, en aquest sentit, s’ha destacat que el secretari local de Compromís per Torrent siga, de fet, un membre de Compromís Jove, Ricard Chulià.

D’una altra banda, en la primera assembla de Compromís Jove per Torrent es va anunciar el primer acte de la formació després de la seua constitució: la iniciativa del #BusCorrupte, una activitat lúdica destinada a donar a conéixer diversos casos de corrupció al País Valencià i que tindrà lloc el 15 d’abril amb participació oberta a tothom.

Es tracta d’una ruta en autobús que recorrerà diversos escenaris que exemplifiquen el balafiament de recursos i la corrupció per part del govern del PP que patim els valencians. Així doncs, l’itinerari en autobús tindrà quatre parades: la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb uns sobrecostos exagerats i amb edificis com l’Àgora que no tenen cap utilitat; la depuradora de Pinedo, epicentre del cas EMARSA, del qual Compromís ha llançat una iniciativa perquè es tornen els diners furtats mitjançant una denúncia ciutadana; Marina d’Or, per a l’explicació del qual es comptarà amb Josep Lluís Romero, regidor de Compromís a Orpesa, i, finalment, l’aeroport de Castelló, el primer aeroport peatonal del món.

“El País Valencià -tal com explica Víctor González- està ple d’estructures inútils, forats negres de la nostra economia que o bé atempten contra la natura o no s’utilitzen o són escenari de casos de corrupció. Des de Compromís Jove per Torrent hem pres la iniciativa de mostrar al jovent la realitat d’eixos llocs. Perquè volem que no siguen solament fotografies als diaris d’ahir. Per això, el nostre col·lectiu ha organitzat la Ruta de la corrupció valenciana”.

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *