Crònica del #BusCorrupte

Un equip dels informatius de la Sexta ens varen acompanyar durant el primer #BusCorrupte del Compromís Jove per Torrent a través de la ruta per la corrupció valenciana. Aquesta és la notícia que va eixir en el telenotícies d’eixe dia.

La 1a Ruta de la Corrupció Valenciana organitzada pels Joves de Compromís per Torrent va passar per diversos escenaris de la corrupció i el balafiament que hem patit al País Valencià en aquests anys, com els sobrecostos de la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’espoli d’EMARSA, la F1 o l’aeroport sense avions de Castelló. Ací teniu una galeria d’imatges:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383519971688622.90214.340250012682285&type=1

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *