Compromís insta Catalá a escoltar la veu dels seus veïns i veïnes i destinar els recursos que mereix la comunitat educativa

HERRADA: “El capital humà que s’ha de formar a les escoles és invisible per al PP valencià, al que sols l’importa l’altre capital, els dels mercats, als que s’ha de rescatar amb els impostos que paguem per a sostindre l’educació i la sanitat”

Més d’un miler de persones varen reivindicar els valors de l’educació pública dijous 14 a Torrent. El clam va ser unànime en contra de les retallades que està portant a terme el govern del PP i la conselleria d’Educació, amb María José Catalá, veïna de Torrent, al capdavant. En la capital de l’Horta Sud no es veia una imatge semblant, amb l’Avinguda del País Valencià, la principal artèria de la ciutat, ocupada per una manifestació reivindicativa en la seua llargada.

Des de Compromís s’ha donat suport a les reivindicacions del sector educatiu i a la seua lluita en favor de tota la societat. És per això que també s’ha volgut tindre una representació destacada en la manifestació de Torrent i, així, a més del col•lectiu local, Compromís ha comptat amb la presència de Fran Ferri, diputat a les Corts per la formació ecovalencianista.

En aquest sentit, Maria Herrada, regidora a l’Ajuntament i professora de l’IES Veles e Vents, ha destacat la significació històrica del moment, ja que des de la Transició que no es produïa una imatge semblant, i ha instat Catalá a fer un canvi de rumb de 180 graus en la seua política educativa. “Quan tens una reacció tan acusada en contra de les mesures que estàs portant a terme, amb manifestacions massives per tot el país, amb vagues i amb protestes que, fins i tot, arriben a tindre un significat històric en la teua localitat, és moment de reflexionar i de pensar que probablement qui està equivocat no és la resta del món”.

Finalment Herrada ha destacat que: “Tota societat es juga el seu futur en la qualitat de la seua educació pública, ja que és el principal pilar que garanteix els valors bàsics d’un poble de progrés: la igualtat d’oportunitats, la llibertat i el futur professional de les persones”.

COMPROMÍS RECLAMA A MARÍA JOSÉ CATALÁ QUE ESCUCHE A SUS VECINOS Y VECINAS Y DESTINE LOS RECURSOS QUE MERECE LA COMUNIDAD EDUCATIVA.

HERRADA: “El capital humano que se debe formar en las escuelas es invisible para el PP valenciano, al que solo le importa el otro capital, el de los mercados, a los que se debe rescatar con los impuestos que pagamos para sostener la educación y la sanidad”

Más de un millar de personas reivindicaron los valores de la educación pública ayer jueves 14 en Torrent. La queja fue unánime en contra de los recortes que está llevando a cabo el gobierno del PP y la Conselleria de Educación, con María José Catalá, vecina de Torrent, al frente. En la capital de l’Horta Sud no se veía una imagen semejante, con la Avenida del País Valencià, la principal arteria de la ciudad, ocupada por un millar de manifestantes.

Desde Compromís se ha dado apoyo a las reivindicaciones del sector educativo y a su lucha en favor de toda la sociedad. Es por este motivo que el colectivo de Compromís ha participado con una representación destacada en la manifestación de Torrent, que también ha contado con la presencia de Fran Ferri, diputado a les Corts por la formación ecovalencianista.

En este sentido, Maria Herrada, concejala al Ayuntamiento y profesora del IES Veles e Vents, ha destacado la significación histórica del momento, ya que desde la Transición que no se producía una imagen semejante, y ha instado Catalá a hacer un cambio de rumbo de 180 grados en su política educativa. “Cuando tienes una reacción tan acusada en contra de las medidas que estás llevando a cabo, con manifestaciones masivas por todo el país, con huelgas y con protestas que, incluso, llegan a tener un significado histórico en tu localidad, es momento de reflexionar y de pensar que probablemente quien está equivocado no es el resto del mundo”.

Finalmente Herrada ha destacado que: “Toda sociedad se juega su futuro en la calidad de su educación pública, ya que es el principal pilar que garantiza los valores básicos de un pueblo de progreso: la igualdad de oportunidades, la libertad y el futuro profesional de las personas”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *