La consellera d’Educació i ex-alcaldessa de Torrent va fer unes declaracions lamentables de cara a l’inici de curs, tot afirmant que les protestes del professorat posaven en perill el futur d’una generació. Com es poden qualificar aquestes paraules després de les retallades que està patint l’educació pública?

Després que hagen fet que l’educació valenciana arribe a l’extrem inèdit de no presentar-se a l’avaluació de l’informe PISA -homologable en tot Europa- per tal d’evitar la catàstrofe de resultats que preveien? Com es pot menysprear d’eixa manera els qui estan defensant precisament el futur d’eixos xiquets davant de la frivolitat i el malgovern del PP i de María José Catalá?

I és que en aquesta gràfica amb dades del Ministeri d’Hisenda es poden veure moltes coses.

Gràcies al PP i especialment a la seua ex-Alcaldesa, la flamant consellera María José Catalá. Diu que les protestes del mestres no són bones per a una generació de xiquets i xiquetes. La seua gestió ens ha posat per dalt de la mitjana en deute per habitant. Això sí que serà negatiu per a les futures generacions de torrentins i torrentines.

Els seus deutes i els dels govern del seu partit han trencat la vida a milers de persones, deixant-los sense treball. Que no ens donen exemples de res. Que callen.