Entrevista a Vicent Font a La Opinión de Torrent

En l’elecció de la nova executiva local de Compromís va estar a punt de presentar-se dues llistes…Hi ha perill de fractura en el partit? Ma que sou exagerats! En l’elecció de l’executiva local podia haver hagut dos llistes, que finalment no hi va haver, però de tota manera el que significa és que no totes les persones pensem exactament igual. El que cal és assumir-ho per part de tothom i per part de l’executiva  escoltar i incorporar tot el que supose una millora.

Els pressuposts de 2013 estan marcats per l’austeritat… Segur que sí, però no tots retallaríem del mateix lloc i per descomptat, jo no retallaria d’on està retallant el PP. Des que arribà al govern en 2007 el deute no ha fet més que créixer. I mentres tant no hi han diners per a comprar els terrenys de l’hospital, per a restaurar la pedrera de la serra perenxisa, per a soterrar les vies del metro, i detalls com per exemple la subscripció d’una revista infantil que arribava a les escoles i que el preu de la subscripció poden ser 20 euros anuals.

En el darrer ple el seu partit ha denunciat la tranferència de recursos de partides en cultura i família per a despeses d’electricitat... Això demostra que no tots retallem dels mateixos llocs ni tenim les mateixes prioritats alhora de gastar els diners.

En Torrent han estat desnonades mig centenar de famílies, han demanat que la policia no actue… Seria una manera que des de l’ajuntament es donara suport a les famílies afectades.

El seu partit segueix recordant al PP la promesa de l’Hospital... L’hospital és una reclamació històrica, una necessitat que totes i tots hem fet nostra més d’una vegada. La Generalitat en el seu moment li reclamà els terrenys a l’Ajuntament, i estos encara no són municipals. El PP ha fet bandera de la Sanitat en molts pobles i ara veiem que tot era fum de botja

Compromís s’ha mostrat en contra del canvi de gestió dels camps de Sant Gregori… Del camp de Sant Gregori, de l’Auditori, i de qualsevol empresa que es privatitze, perdó que “es privatitze la gestió”. Quina manera de voler amagar la realitat.. ¿Com una empresa pot donar el mateix servei, per menys diners i obtindre beneficis?  El que cal fer és millorar la gestió, del camp de Sant Gregori i de qualsevol servei públic. Mentre són públics són de totes i tots.

El seu partit es va abstenir en la votació de la moció en contra de la violència masclista i va presentar una moció alternativa… Presentàrem una bateria d’esmenes d’addició a la moció signada pel PP i PSOE perquè pensàvem que no incidia en cap aspecte que poguera millorar la situació del dia a dia de les dones víctimes de la violència. Així per exemple proposàrem que l’Ajuntament creara una partida per a pagar despeses sanitàries derivades de les agressions i no cobertes al 100% per la Seguretat Social, o posar vivendes de protecció on les dones i la seua família pogueren viure mentres no s’alçaren les ordres d’allunyament; el PP votà en contra i per això nosaltres ens abstinguérem, perquè no estem en contra de la moció com a tal, però si dels brindis al sol.

Per què no va assistir cap membre de Compromís a l’acte institucional dels premis Carta Pobla?  Tenien compromisos adquirits abans de la convocatòria dels premis i sempre respectem les nostres obligacions quan diguem d’assistir.

Les obres del nou col.legi nº10 pareix que van endavant…  Cal felicitar al treball realitzat per l’AMPA durant els set últims anys i desitjar que les obres s’acaben abans del pròxim curs; en cas contrari els barracons arribaran al segon pis. També caldria recordar les obres que s’han deixat de fer a altres centres de Torrent i que ja ni parlem d’elles. El llistat és llarg.

L’Ajuntament ha anunciat sòl industrial de bades a canvi de generar treball en Torrent… Esperem que siga una realitat, però cal recordar que els polígons de Torrent ja tenen moltes naus desocupades i abans de construir-ne noves caldria aprofitar les ja existents. Per altra banda jo només recorde que eixa promesa ja anava al programa electoral del PP en 2007 i al llarg de quatre anys no s’ha fet res en eixe sentit, un incompliment més que ja vorem com acaba.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *