COMPROMÍS DENUNCIA LA FALTA DE RESPOSTA DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT AL SÍNDIC DE GREUGES

Beguer: “La transparència es demostra contestant al defensor del Poble Valencià”.

Compromís ha denunciat la falta de resposta i transparència de l’Ajuntament de Torrent arran la petició del Síndic de Greuges de què se li facilite la informació corresponent a les queixes plantejades pels veïns i veïnes afectats pel Centro Hípico Las Palmas”.

El Síndic, al seu escrit, relata la tardança en rebre l’informe, sol·licitat a l’Ajuntament de Torrent, en relació a les queixes i preguntes dels veïns afectats per aquest Centre Hípic. A més a més, el Defensor del Poble Valencià ha tornat a demanar que se li envie aquest informe de manera “urgent” per a poder emetre una valoració sobre els fets denunciats.

Finalment Vicent Beguer ha expressat que el govern del PP faria bé en preocupar-se que l’Ajuntament conteste els requeriments del Síndic, fets a petició dels veïns i veïnes de Torrent, perquè és la manera de demostrar la transparència de la qual presumix en la seua plana Web.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *