fotoDes de Compromís hem estat al costat de les reinvidicacions del professorat interí en defensa d’un ensenyament de qualitat.

No podem acceptar una retallada més que s’ha fet sense cap tipus de diàleg, sinó amb la imposició unilateral per part de Conselleria.

Des del sindicat majoritari de l’Ensenyament i la Coordinadora del Professorat interí s’ha convocat una manifestació per a divendres 29 de març a les 11 en la parada del metro de l’Avinguda del País Valencià, que arriba al nostre poble per fer més visible la reivindicació i fer evident que el diàleg no està en l’agenda de la Consellera María José Català.

Des de Compromís Jove per Torrent donem suport a les mobilitzacions del professorat interí i encoratgem a tothom a anar a fer costat a unes reivindicacions que ens afecten a tots i totes, ja que estem parlant de la qualitat d’un pilar bàsic d’una societat com és l’Ensenyament.

AMPLIACIÓ:

La Delegació del Govern modifica l’itinerari de la manifestació de Torrent

La Delegació del Govern ha dictat una resolució per la qual modifica l’itinerari de la manifestació que tindrà lloc, demà, divendres 29 de març, a la ciutat de Torrent. STEPV recorrerà aquesta resolució en considerar que “obeeix a un criteri polític que pretén limitar el dret de manifestació”.

L’itinerari de la manifestació convocada per STEPV, Coordinadora de Professorat Interí i AFID anava des de l’estació del Metro Torrent-Avinguda fins a la Plaça Major per diversos carrers de la població. Després de diverses converses amb la Subdelegació del Govern, els convocants han proposat un altre itinerari alternatiu que partia des de la mateixa estació del Metro i anava per Avinguda al Vedat fins el carrer Ramon y Cajal confluència amb Canonge Gisbert.

Tampoc aquest segon itinerari ha estat acceptat per la Delegació del Govern, que argumenta que coincideix amb les processons de la Setmana Santa.

Des del Sindicat es considera que “no és eixe el veritable motiu sinó intentar que la manifestació vaja per carrers poc cèntrics i visibles per al conjunt de les persones que viuen a Torrent”.

Per això STEPV presentarà un recurs davant els tribunals “ja que de la lectura del programa de la Setmana Santa de Torrent es desprén clarament que no n’hi ha cap coincidència temporal ni física amb actes religiosos”.

El trajecte que ha disposat la Delegació del Govern és: Plaça Unión Musical, carrer Pare Méndez i Plaça Iturralde.

Font: hortanoticias.com