Compromís per Torrent presenta una moció per esclarir les gestions realitzades pel Govern Autonòmic del PP en el procés judicial contra els gestors de la Depuradora de Pinedo (cas Emarsa)

Tot seguit us adrecem la moció presentada pel nostre grup municipal al voltant de l’anunci, que fa un any va fer el Govern de la Generalitat, de què s’havia personat com acusació particular en el cas de presumpta corrupció dels gestors de la Depuradora de Pinedo (Cas Emarsa), on la fiscalia investiga si hi hagué malversació de fons públics, prevaricació, maquinació per alterar els preus i blanqueig de capitals.

Aquest cas de presumpta corrupció afecta a tots els ciutadans de Torrent, als seus rebuts d’aigua, mitjançant un apartat dedicat a l’EPSAR, que és l’actual empresa autonòmica responsable final de la depuradora de Pinedo.

La moció presentada per Compromís s’ha presentat en temps i forma per a ser debatuda al proper Ple de l’1 juliol de 2013 (13:30 hores cinquena planta de l’Ajuntament).

Enllaç a la moció:

MOCIÓ PETICIÓ INFORME A LA GV EN CAS EMARSA

Moció presentada per Compromís en gener de 2012 demanant que l’Alcaldessa es presentara, en defensa dels interessos dels veïns i veïnes de Torrent, com acusació particular contra els gestors de l’empresa EMARSA. La moció va ser rebutjada pel PP local adduint que la Generalitat Valenciana ja s’havia presentat com acusació particular en aquest cas, i que per tant els interessos dels ciutadans de Torrent ja estaven representats pel govern autonòmic.

MOCIÓ GENER 2012 DEMANANT ALCALDESSA ES PRESENTE COM ACUSACIÓ CONTRA GESTIÓ EMARSA

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació, Municipal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *