Beguer: “La posada en venda de 18 parcel·les públiques, per part del Govern del PP, és una mala còpia dels solars venuts en l’època del Psoe”.

 Compromís per Torrent ha criticat la decisió del govern municipal del PP, de posar en venda 18 parcel·les municipals en el pitjor moment de preus des que esclata la bombolla immobiliària.

 El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, ha explicat que aquest tipus de polítiques, de liquidació del patrimoni municipal, no és nova a Torrent, atés que el govern del Psoe la va iniciar sota en mandat de l’alcalde Ros, al vendre parcel·les tant al Sector 10, com al costat de la piscina municipal del Vedat i també al Parc Central.

 Per a Beguer, les 18 parcel·les que eixiran a subhasta són una mala còpia de la gestió de l’època socialista, atés que els preus de mercat actuals són els pitjors dels darrers 10 anys. A més, des de Compromís, i a falta de conéixer la ubicació dels solars, se sospita que aquestes 18 parcel·les són les mateixes que el PP va intentar vendre fa 3 anys i per les quals no s’ingressà cap quantitat.

 En aquest sentit, des de Compromís s’ha volgut recordar que, fa un any, el govern del PP també va intentar vendre 25 places de garatge de propietat municipal amb el mateix resultat que les parcel·les anteriorment al·ludides, és a dir no varen trobar cap comprador interessat.

 Finalment Beguer exigirà, al proper Ple Ordinari, que el govern del PP clarifique la seua política de venda respecte al Patrimoni Municipal, en el sentit de per què trau eixes 18 parcel·les a subhasta mentres regala unes altres a la Universitat Católica, o, més recentment, la que se cedirà gratuïtament a empreses privades per a construcció d’un centre privat-concertat C.I.S.