COMPROMÍS PER TORRENT PROPOSA ELIMINAR ELS POLÍTICS DE LES MESES DE CONTRACTACIÓ

NOTA DE PREMSA

 

TAULES DE CONTRATACIO

 

Beguer: “L’objectiu, d’aquesta nova manera de gestionar, és aprofundir en l’eliminació dels tractes de favor polític als processos d’adjudicació, i, d’altra banda, aconseguir una major professionalització en la contractació municipal”.

 

Compromís per Torrent, ha presentat per Registre d’Entrada una moció, per al proper Ple de setembre, on es proposa l’eliminació dels regidors de les Meses de Contractació municipal. La proposta demana que el nou model de gestió estiga en funcionament en un termini no superior als sis mesos, una vegada s’hagen resolt els canvis normatius i estructurals necessaris per a implementar aquesta mesura.

 

El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, ha expressat que amb aquesta proposta “No pretenem eliminar la decisió política de traure un determinat servei a concurs o baremació pública, sinó que siguen els professionals, Funcionaris de Carrera de la Casa, els encarregats, una vegada presa l’esmentada decisió política, de decidir els criteris econòmics i tècnics pels quals s’han d’atorgar les baremacions d’aquestes “Meses de Contractació”.

 

L’objectiu amb aquest canvi en la gestió municipal és, segons Compromís, intentar eliminar els tractes de favor polític als processos d’adjudicació. Beguer també ha expressat que aquest canvi aconseguiria una major professionalització en la contractació municipal, atés que serien Funcionaris de Carrera qualificats els encarregats de puntuar les empreses, una vegada presentades les ofertes a la plica treta a concurs públic.

 

Finalment, des de Compromís s’ha expressat que dotar del màxim rigor y transparència aquestes decisions genera confiança, tant cap a la ciutadania com davant les potencials empreses adjudicatàries que opten a futures contractacions, on la baremació de les ofertes, per part de cada Delegació Municipal afectada, seguiria criteris estrictament tècnics i professionals.

 

 

Premsa, grup municipal de Compromís per Torrent

Xavier Martí. Telèfon: 669.594.974. Adreça Electrònica Municipal: [email protected]

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *