COMPROMÍS PER TORRENT RECLAMA LA NECESITAT D’UN REGLAMENT PER AL PUNT D’ALIMENTS

punt de aliments Bloc Torrent
Sento Beguer: “És incomprensible com a hores d’ara, i desprès de tants anys de funcionament amb un percentatge tan gran del pressupost de l’ajuntament de Torrent -degut a la greu crisi- no tingam un reglament per a solventar els dubtes que puguen generar-se en un servei tan sensible per a molts ciutadans”

Compromís, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer ha registrat una Moció per a l’el•laboració d’un Reglament, què siga àgil, eficaç i flexible, per al Punt d’aliments.

Per a Beguer la creació del Punt d’aliments per a solventar un problema que està afectant a molts ciutadans degut a la crisi que estem patint, en un principi és pensava que no duraria el que de fet està durant.

A hores d’ara el Punt d’aliments gasta una part important del pressupost de l’ajuntament, i possiblement encarà serà així per molt de temps.

Tot i la bona voluntat i l’ingent treball què fan tant per part de la funcionaria encarregada, com dels voluntaris que diàriament acudeixen, així com de les empreses, institucions i particulars que ajuden, creguem oportú el crear un reglament, mínim i àgil, per a ajudar i tindre una base legal en les decisions preses per l’encarregada del servici, aquest reglament no pot ser en absolut per a entorpir el funcionament del dit Punt d’aliments, si no per ajudar i corroborar les decisions què es prenguen, tenint en compte de la part substancial de diners que aporta l’ajuntament de Torrent.

És per tot això que es proposa que el Ple de l’ajuntament de Torrent, al proper plenari ordinari, adopte la següent moció: “què és cree un Reglament que done suport i ajuda, i serveix-ca com a base per al bon funcionament del Punt d’aliments, mentre dure aquest servici per part de l’ajuntament de Torrent. I que el dit Reglament estiga penjat a l’entrada del local per a consulta de tots els que s’acullen a dit servei de l’ajuntament.”

Més informació al telèfon 629269113

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Jordi diu:

    Gracies Compromis per Torrent i bueno al Sento particularment per fer aquesta proposta al plé de l´ajuntament del proxim dia 9 de Setembre. Aixó si com els del PP diguin que no amb sentiran!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *