El proper divendres 22 de novembre a les 19.30 hores i en la seu de Compromís per Torrent (Carrer de Sedaví, 34 –davant del CEIP Lope de Vega-) les joventuts de la formació ecovalencianista proposen un debat obert a la participació de tothom qui tinga inquietud i interès de contrastar punts de vista sobre la figura d’un dels pensadors més importants que tenim els valencians: Joan Fuster.

Amb el lema “Tota política que no faça el poble serà feta contra el poble”, parafrasejant un dels famosos aforismes de Joan Fuster, Joves amb Compromís per Torrent volen fer un homenatge a l’autor de Sueca, en un dia en què el mestre hauria fet 91 anys, posant en marxa les idees de Fuster, és a dir, l’empoderament ciutadà, de país i de debat com a eines per fer la política.

Després del debat, que s’organitzarà a través de les preguntes i opinions dels assistents, hi haurà un sopar de germanor en el qual les joventuts ecovalencianistes posaran la picadeta i la beguda al menjar que vulga portar cadascú.

cartell_fuster_joves_torrent