Com cada 3 de febrer, tot i que enguany ha caigut en dilluns, té lloc la tradicional festa de Sant Blai a la capital de la comarca de l’Horta Sud amb gran afluència de gent i en un ambient festiu i participatiu on els torrentins i torrentines, així com molts altres de les poblacions veïnes, gaudeixen dels tradicionals dolços, dels gaiatos o visiten la fira i el porrat.

Des de Compromís sempre s’ha tingut en molta importància la ciutat de Torrent i, prova d’això, és que les principals cares de la coalició ens visiten amb bona periodicitat i mai no fallen a un dia de contacte amb el poble com és el de Sant Blai.

Enguany hem tingut el plaer de comptar amb Joan Baldoví, diputat al Congrés, Enric Morera, síndic portaveu del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, i Emili Altur, portaveu del grup de Compromís a la Diputació de València. Així mateix, també hem rebut una nodrida representació de regidors i regidores de Compromís a la comarca de l’Horta Sud.

Des del col·lectiu de Joves amb Compromís per Torrent hem estat fent costat als nostres diputats en la seua visita a Torrent i els hem acompanyat a conèixer la gent de Torrent i a escoltar les necessitats de la població i portar les idees o suggerències que ens facen a les institucions on estem representats.

Així mateix, des del col·lectiu de Joves amb Compromís per Torrent també hem fet difusió de l’Assemblea Oberta d’explicació dels Pressupostos de l’Ajuntament realitzarem el proper dijous 6 de febrer a les 19.30 a la seu local de Compromís (C/Sedaví, 32 –davant del CEIP Lope de Vega-), a càrrec del tècnic del Grup Municipal, Xavier Martí, així com de la Festa de Joves amb Compromís que tindrà lloc el proper 21 de febrer a les 22.30 amb la participació dels grups Anyzed, que vénen des de Barcelona, i dels torrentins Los Tuercas, en el pub Lo Rat (C/Padre Méndez, 43).

sant_blai_baldo_morera_emili