comunicat de “Guaix coordinadora pel Valencia Horta Sud”

 

Una vegada més ens posem en contacte per contar-vos alguna de les activitats que organitzem sempre comptant amb la vostra participació. En esta ocasió és tracta de convidar-vos al Sopar de Guaix que celebrem cada any per tal d’homenatjar a persones o institucions que s’hagen distingit per la seua implicació i treball per normalitzar la nostra llengua.

Enguany serà el dissabte 22 de febrer i hem decidit homenatjar al cantant i músic Miquel Gil per la seua trajectòria tant com a integrant del gurp Al Tall com pel seu treball en solitari. També es farà un reconeixement a les escoles que arriben al 25 aniversari des de que començaren l’ensenyament en valencià: El Patí de Silla i el Lope de Vega de Torrent, així com la secció de secundària de La Florida de Catarroja. També donarem la benvinguda a escoles que han encetat noves línies en valencià en este curs i que són: Juan Esteve d’Albal, 9 d’octubre d’Alcàsser, Orba d’Alfafar, Paluzié de Catarroja, Sant Cristòfol de Picassent i Ramon y Cajal i Rei En Jaume de Xirivella, les tres últimes després d’haver guanyat un recurs a la Conselleria d’Educació per poder iniciar-les.

Ja sabeu quan important és el vostre suport en tots i cadascun dels actes que realitzem. Esperem que pugueu vindre i comptar amb la vostra companyia.

Escola valenciana, la nostra escola.