Joves amb Compromís per Torrent organitzen un sopar popular de suport a Palestina

 

Torrent, 11 de setembre de 2014

 

Joves amb Compromís per Torrent, amb la col·laboració i suport de la Comunitat Palestina de València, han organitzat per a aquest dissabte 13 de setembre a les 21.30 en la Plaça Sant Roc de Torrent un sopar popular els beneficis del qual es destinaran a la UNRWA, l’Agència de les Nacions Unides per als refugiats de Palestina, i que s’utilitzaran per construir escoles, hospitals, etc.

 

Així mateix, l’acte comptarà amb l’actuació del jove cantautor alaquaser The Brut of Cat, qui porta sota el braç el seu nou treball Baix la pluja. Per un altra banda, el preu del sopar serà de 7€ i consistirà en diversos plats de la cuina àrab.

 

Així doncs, el 13 de setembre a Torrent, totes i tots tenim un Compromís amb el poble palestí. Música, política i solidaritat es donaran la mà en una nit amb i per les víctimes de l’ocupació i el furt del seu territori. Una nit en la que els nostres cors siguen de la confessió religiosa que siguen acompanyaran a tantes i tantes persones que viuen en eixa presó a cel obert que és Gaza, a l’altra vora de la nostra mateixa mar.