Des de Compromís per Torrent vos convidem a assistir al 37é Aplec al Puig que com cada any es celebrarà el darrer diumenge d’octubre, el dia 26.

Tot seguit vos presentem el programa de la diada:

-Senyera Infinita

-Confederació d’AMPEs Gonzalo Anaya

-Coordinadora de professorat interí-STEPV

-Sindicat d’estudiants BEA

Enguany, també rebran una menció d’honor els següents centres escolars: Herrero (Castelló), Emili Lluch (Nàquera), Pare Català (València), Cremona (Alaquàs), Bracal (Muro), Ramiro Jover (València), Martínez Valls (Ontinyent) i Bonavista (Ontinyent).

LA FESTA

Començarà a les 11h amb la inauguració de la fira gastronòmica, d’artesania i d’editorials. Immediatament després hi haurà un taller infantil de malabars i maquillatge i, també, es posaran en marxa les atraccions unflables de la fira per als més menuts.

A les 11.45 hi haurà una actuació per al públic infantil de Dani Miquel.

A les 13h es rebrà la marxa a peu (i com a novetat aquest any, també, amb bicicleta).

A les 13.45 començarà l’acte polític i entrega dels BLOCS D’HONOR 2014.

A les 14.30: Dinar.

A les 16h: Actuació d’ESIR (grup musical que mescla pop amb música tradicional; vénen des d’Agres i han estat el premi del concurs ROCK PENAT). Després, podrem gaudir del grup de Montcada ATUPA (rap i hip hop reivindicatiu).

VOS ESPEREM!

SALUT I PAÍS VALENCIÀ

10345822_844076192299662_2649810706579877189_n