Joves amb Compromís per Torrent exigeix la retirada de la placa de Blasco del Centre de Salut II

Des de Joves amb Compromís per Torrent exigim la retirada de la placa del Centre de Salut II de Torrent que tracta d’honorable senyor a Rafael Blasco Castany. És inacceptable que aquesta placa romanga en els centres de salut ja que aquest “honorable” senyor ha estat imputat pel Jutjat d’Instrucció número 6 per presumptes delictes de suborn i falsedat documental relacionats amb els contractes del sistema Abucasis. El procediment del presumpte frau seria el mateix que l’utilitzat en les subvencions atorgades en la seua etapa al capdavant de la Conselleria de Solidaritat al concedir contractes a empreses supervisades per Tauroni i sobre les quals l’empresari posteriorment s’emportava comissions. Recordem que l’honorabilíssim Blasco també ha estat condemnat a 8 anys de presó per prevaricació i malversació en el conegut cas “Cooperació”.

Instem a la molt honorable alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, que retire la placa perquè és un insult a la ciutadania de Torrent i a la valenciana en general. Li recordem la línia roja del molt honorable Alberto Fabra de tolerància zero amb els imputats per corrupció. Li preguem que utilitze el seu despotisme que ens mostra en els plenaris de Torrent per a fer un gest clar i rotund contra la corrupció i llevar aquesta lamentable placa.

Potser, per solidaritat entre imputats, no faça cas de la crida que fem des de JAC perquè recentment ha estat també imputada però anem a exigir per totes les vies possibles la retirada del rètol. Les paraules del portaveu de Joves amb Compromís, Víctor Medina: “Des de Joves amb Compromís per Torrent no anem a permetre que es tracte de molt honorable en el nostre poble a un dels personatges més obscurs i corruptes que hem tingut al País Valencià, és un insult als usuaris del centre i a les milers de persones que estan patint retallades en sanitat”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *