40.175 gràcies

És el nombre de valencians i valencianes que s’han inscrit per a participar en les primàries obertes a la ciutadania de Compromís. Dins d’aquesta quantitat s’inclouen les 768 persones que decidiran el candidat i la llista de la nostra coalició a les eleccions municipals de Torrent.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que han decidit participar democràticament per a conformar les llistes electorals de Compromís arreu del nostre País i de Torrent en particular, ens ompli de satisfacció i es un botó de mostra de la salut democràtica i l’esperit de canvi que milers de valencians i valencianes expressaran de segur el proper 24 de maig d’enguany.

Sense dubte, el fet de ser la primera formació política a organitzar unes primàries obertes a la ciutadania, les passades eleccions europees, ens ha facilitat la tasca en aquesta contesa interna per a decidir les dones i els hòmens de Compromís que ens representaran en dos de les institucions que afecten directament els interessos del Poble de Valencià, com són les Corts Valencianes i cadascun dels ajuntaments natals o de residència.

Unes primàries potents per a unes candidatures enfocades a la vocació de canvi polític que des de Compromís hem manifestat des de la nostra conformació com a Coalició Electoral plural, oberta, valencianista, progressista, verda, i per damunt de tot profundament democràtica i arrelada en el passat, el present i el futur del Poble Valencià, l’estima pel seu territori, el nostre patrimoni i la defensa de la llengua pròpia, el valencià.

Eixe és el nostre ADN polític, junt a un codi ètic que ens ha permés gestionar amb honestedat i transparència multitud d’Ajuntaments del nostre País, facilitant la participació ciutadana als diferents municipis valencians, escoltant la veu de totes i tots els que volen ser escoltats, apostant per la sostenibilitat i la faena del dia a dia, denunciant el model urbanístic depredador que ens ha empobrit, plantejant una gestió proporcionada dels impostos locals, i en definitiva practicant el creixement que proporciona l’economia del bé comú per damunt dels interessos econòmics particulars als que ens han dut els diferents governs del PPSOE que hem patit.

Som diferents perquè creiem que amb tu entre tots ho farem tot. Moltes gràcies per la teua participació.

Salut i endavant.

[Article publicat en el número de La Opinión de Torrent corresponent a la segona quinzena de gener de 2015]

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *