El PP vol portar a terme una revisió del PGOU que pretén acabar amb l’horta que ens queda per les rodalies de la ciutat de València. Des de Compromís per Torrent hem eixit al carrer, junt als companys de Compromís per Castellar-L’Oliveral, a recollir signatures de suport a les al·legacions fetes pel col·lectiu Per l’Horta, la mateixa Coalició Compromís I l’Associació de Veïns de Castellar-L’Oliveral. Hem aconseguit 500 al·legacions signades perquè aquesta atrocitat s’ature de forma immediata. El PP de la ciutat de València vol morir matant l’ADN que resta pels voltants del cap i casal i no ho anem a permetre.

Des de Compromís per Torrent ho tenim ben clar i sabem de primera mà que no cal construir en l’horta perquè tenim milers d’habitatges buits i hem patit en primera persona el que suposa la construcció massiva i desmesurada. A Torrent vam perdre gran part de la nostra horta amb el PGOU que va fer el PSOE de Jesús Ros. Així ens ho recorda el portaveu i candidat a l’alcaldia Pau Alabajos: “No podem permetre que els mateixos que ens portaren a la ruïna amb els projectes faraònics de la bombolla immobiliària continuen fent atrocitats com la que suposa la revisió que vol fer Rita Barberà del PGOU de València. Amb la quantitat d’edificis i d’habitatges buits és molt greu i irresponsable continuar apostant per fer de terrenys rurals terrenys urbanitzables i, alhora, acabar completament ambl’horta que queda al voltant de la ciutat de València”.

L’horta és vida i l’horta és futur! Aturem el PGOU!

PGOUAJUNTAMENT