Compromís per Torrent debat la nova “RTVV que volem” amb extreballadors de l’ens públic

Un dels reptes més importants a què s’haurà d’enfrontar el nou govern que isca de les urnes del proper 24 de maig serà el de tornar a posar en marxa una ràdio-televisió pública. L’apagada de RTVV, ara fa any i mig i que encara cueja als Tribunals, en els que, per exemple, l’antiga cúpula està processada pel saqueig de l’ens a denúncia de Compromís, va deixar-nos als valencians sense un instrument de cohesió i vertebració així com de promoció de la nostra llengua.

És per això que Compromís per Torrent ha organitzat una xarrada-debat públic per al proper dimecres 4 de març que tindrà lloc a partir de les 19.30h en la Cafeteria “Segle XXI” en el carrer d’Elena Tamarit –al costat de la Font de les Granotes- i que comptarà amb la participació de Rafa Xambó, professor de Periodisme i representant de Compromís al Consell de RTVV; i els treballadors de RTVV Julià Àlvaro i Maria Josep Poquet. El debat estarà moderat per Rafa Lozano, també treballador de RTVV i membre de Compromís per Torrent.

“Canal 9 fou un exemple de com no ha de ser un mitjà de comunicació públic: una màquina d’enxufisme i manipulació al servei del govern de torn, de PSOE i de PP”, raona Pau Alabajos, candidat de Compromís a l’alcaldia, qui, en eixe sentit, aclareix que “per això és tan important posar-nos en marxa per dissenyar la RTVV que volem, perquè el poble valencià mereix uns mitjans de comunicació públics que parlen la seua llengua i que els informen de manera plural i veraç. Des de Compromís volem que, si abans fórem exemple del que no s’ha de fer, ara ho siguem del que sí que s’ha de fer i convertim la nova RTVV en la BBC del Mediterrani”.

En acabar la taula redona amb els treballadors, hi haurà un sopar de germanor en què els assistents podran continuar debatent i aportant els seus punts de vista.

Finalment, es clourà l’acte amb un concert de Rafa Xambó, qui presentarà el disc Llibertat, un treball que és la recuperació d’una maqueta de fa quaranta anys que el cantautor creia perduda i que ara veu per fi la llum.

rtvvmodlogo

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *