500 persones gaudeixen de la II Nit de Rap de Joves amb Compromís per Torrent

La II Nit de Rap de Joves amb Compromís per Torrent va tornar a ser un èxit de participació i de públic, amb vora 500 persones que durant la nit varen gaudir de la música i la festa d’Arrap, LFK2, Antítesi i Sergi Nagant i DJ Rule al Pati Rosa de Torrent, al costat de l’IES Tirant lo Blanc.

David Baviera i Víctor Medina, membres de Joves amb Compromís per Torrent i números 3 i 4 de la llista de Compromís per Torrent a les eleccions, varen valorar com a molt positiva l’activitat i varen destacar que “la gran resposta que va tindre de la gent de Torrent demostra que el nostre poble necessita aire fresc en les institucions i un Ajuntament que es pose de costat de la joventut i la creació cultural local”.

Així doncs, els portaveus ecovalencianistes destaquen “és fa més palés que mai que Torrent demana un canvi i el proper 24 de maig anem a portar-lo a l’Ajuntament de Torrent, i el portarem, com diu el nostre lema, amb valentia”.

Unes 500 persones varen gaudir del rap i la festa en la II Nit de Rap de Compromis Jove Torrent -> http://torrent.compromis.net/6111

Posted by Compromís Bloc-Verds Torrent on diumenge, 12 / abril / 2015

Arxivat en: Cultura i Educació, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *