Compromís insta l’Ajuntament a fer el possible per obrir els menjadors escolars ja aquest estiu per a les famílies que ho necessiten

El Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, ha instat l’equip de govern, en Junta de Portaveus, a explorar les accions necessàries a fer per obrir els menjadors escolars ja aquest estiu per tal que les famílies que ho necessiten puguen garantir que els seus fills tinguen accés als menjadors una vegada ha acabat el curs.

“Entenem que amb el traspàs de poders que s’està produint tant en l’Ajuntament de Torrent com en la Generalitat Valenciana hi ha un impàs que suposa una dificultat afegida per portar avant les polítiques pròpies, però açò mai no ha d’anar contra les persones més necessitades. En aquest sentit, des de Compromís pensem que és qüestió de voluntat política poder portar avant l’obertura dels menjadors escolars per l’emergència social que tenim a la nostra ciutat”, ha valorat Pau Alabajos, qui, a més, ha explicat que “des dels governs de València i Alacant, en els quals Compromís es fa càrrec de la gestió de l’àrea de Serveis Socials, s’ha pogut impulsar aquesta mesura ja per a aquest estiu, fet que demostra que la clau està en la voluntat, si se’n té o no. I nosaltres en tenim.”

Compromís per Torrent insta al Ayuntamiento a hacer lo posible para abrir los comedores escolares ya este verano para las familias que lo necesiten

El Portavoz del Grupo Municipal de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, ha instado al equipo de gobierno, en Junta de Portavoces, a explorar las acciones necesarias a hacer para abrir los comedores escolares ya este verano para que las familias que lo necesiten puedan garantizar que sus hijos tengan acceso a los comedores una vez ha terminado el curso.

“Entendemos que con el traspaso de poderes que se está produciendo tanto en el Ayuntamiento de Torrent como en la Generalitat hay un impasse que supone una dificultad añadida para llevar adelante las políticas propias, pero esto nunca debe ir contra las personas más necesitadas. En este sentido, desde Compromís pensamos que es cuestión de voluntad política poder llevar adelante la apertura de los comedores escolares por la emergencia social que tenemos en nuestra ciudad”, ha valorado Pau Alabajos, quien, además, ha explicado que “desde los gobiernos de Valencia y Alicante, en los que Compromís se hace cargo de la gestión del área de Servicios Sociales, se ha podido impulsar esta medida ya para este verano, lo que demuestra que la clave está en la voluntad, si se tiene o no. Y nosotros la tenemos.”

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *