Les despeses en publicitat.

A efectes de transparència i tenint en compte la importància de les quantitats econòmiques que afecten a aquest concepte concret de publicitat institucional i premsa, des de Compromís volem compartir amb totes i tots vosaltres aquestos tres documents on s’especifiquen els diners que l’Ajuntament de Torrent s’ha gastat en premsa durant el primer semestre de 2015 (gestió del PP) i durant el segon semestre de 2015 (gestió del PSOE). També fem constar un quadre amb la facturació des de 2007 fins a 2014 de totes les empreses informatives que han treballat amb l’Ajuntament de Torrent. Llum i taquígrafs.

ideat1 ideat2 ideat3

Arxivat en: General, Municipal

Comentaris

  1. Conchi garcia lerma diu:

    Vull pensar, en un millor futur per als nostres joves. La nova política ho conseguirá. Gracies compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *