ENLLAÇ a la notícia publicada als mitjans:

Premsa Compromís denuncia passos barrancs Torrent

Compromís per Torrent mitjançant el seu regidor David Baviera va sol·licitar, la setmana passada, acompanyar un inspector municipal per a certificar l’estat medi ambiental del terme i avaluar de primera mà l’impacte de les fortes pluges d’aquestos dies.

Durant el recorregut de la inspecció, al llarg de hui, s’han produït diferents problemes al llarg del matí, sobretot en els passos dels barrancs que portaven una gran quantitat d’aigua, així dos automòbils han tingut problemes tècnics i s’ha hagut d’intervindre per part del Consell Agrari per a prestar-los ajuda urgent.

Baviera ha explicat que en gran mesura aquestos problemes estan provocats per l’absència de protocols de seguretat i prevenció, tot i que a bombo i plateret des del Govern municipal s’anuncià un gran operatiu. “Com sempre, els grans oblidats han sigut els disseminats i els barris extraurbans, especialment en els passos dels barrancs, on no s’han comunicat als veïns i veïnes de la contornada els possibles problemes derivats dels talls de carreteres“.

Finalment, l’edil de Compromís ha remarcat que “no és de rebut que a Torrent la majoria de senyalitzacions de nivell d’aigües no estiguen visibles en un dels dos sentits del trànsit i a més estiguen col·locades d’una manera prou dubtosa“.

COMPROMÍS CRITICA LA FALTA DE PROTOCOLOS DE SEGURIDAD TRAS VERIFICAR LOS PASOS DE CARRETERAS EN LOS BARRANCOS DEL TÉRMINO MUNICIPAL

Compromís per Torrent mediante su concejal David Baviera solicitó, la semana pasada, acompañar a un inspector municipal para certificar el estado medio ambiental del término y evaluar de primera mano el impacto de las fuertes lluvias de estos días.

Durante el recorrido de la inspección, a lo largo de hoy, se han producido diferentes problemas a lo largo de la mañana, sobretodo en los pasos de los barrancos que llevaban una gran cantidad de agua, así dos automóviles han tenido problemas técnicos y se ha debido intervenir por parte del Consell Agrari para prestarles ayuda urgente.

Baviera ha explicado que en gran medida estos problemas están provocados por la ausencia de protocolos de seguridad y prevención, aunque a bombo y platillo desde el Gobierno municipal se anunció un gran operativo. “Como siempre, los grandes olvidados han sido los diseminados y los barrios extraurbanos, especialmente en los pasos de los barrancos, donde no se han comunicado a los vecinos y vecinas de los alrededores los posibles problemas derivados de los cortes de carreteras“.

Finalmente, el edil de Compromís ha señalado que “no es de recibo que en Torrent la mayoría de señalizaciones de nivel de aguas no estén visibles en uno de los dos sentidos del tránsito y además estén colocadas de una manera bastante dudosa“.