Quan un “no” vol dir “sí” – David Baviera Fenoll

Hi ha un “no” que és amable, que s’escolta com un consell d’un amic. Existeix altre “no” més expeditiu que sembla odiós perquè transmet prohibició. Fins i tot hi ha un “no” que arriba sense cap sentit ni motiu.

Jo pense que el nostre “no”  als pressupostos de l’Ajuntament de Torrent del 2017 presentats per l’actual equip de govern del PSOE, és esfèric, perquè el mires per on el mires, és un “no”. A hores d’ara, no n’hi ha cap de dubte.

Un “no” al seu contingut, a les formes fosques d’imposar i, sobretot, un “no” al menyspreu que fa aquest equip de govern encapçalat per Jesús Ros i recolzat pels seus regidors als acords del plens municipals o als acords signats amb la nostra coalició.

Aquest “no” esfèric, com deia ahir el nostre company Arnau ( i ací em permetreu fer ús d’una estratègia comunicativa), es converteix en el nostre “”. Una rearfimació dels nostre compromís amb  els nostres simpatitzants, els nostres votants i en general amb els ciutadans de Torrent, que en 2015 van voler posar-nos ací per a defensar, sense contemplacions, una lluita social, donades les circumstàncies de llavors i que malauradament patim encara.

Un “sí” tan clar i tan fort al dret de tots el veïns i veïnes de tindre tota la informació i participar, en la mesura del possible, de les decisions de l’ajuntament , que l’aigua arribe a tots i que, el més aviat possible, aquesta aigua siga nostra, donar suport al comerç local i als autònoms, fomentar l’ocupació, donar cobertura als casos de desnonaments, dotar a la lluita contra el bulling i la fòbia al col·lectiu LGTB i la violència masclista (com a mínim amb els recursos que s’han aprovat), fomentar l’ocupació, reforestar el nostre terme i tantes coses que encara queden per fer. Continuem endavant, perquè açò que estem fent és simplement un exercici de coherència i sabem que tu: militant, simpatitzant o votant comprén i recolza decisions com aquestes.

David Baviera Fenoll

 

Arxivat en: Opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *