Compromís per Torrent lliura el II Premi Pebrera a la Falla Sant Valerià

Pau Alabajos: “La crítica i la sàtira és l’essència de la festa”

Compromís per Torrent ha lliurat el seu segon Premi Pebrera, que guardona la Falla torrentina que fa una crítica més punyent i mordaç de la política local, a la Falla Sant Valerià. El monument s’ha destacat per fer una crònica de l’actualitat local d’una manera imaginativa i crítica amb tots i des de tots els punts de vista.

Segons el portaveu de Compromís per Torrent, que, de fet, serà “combustible per a Falles” la nit de Sant Josep amb un ninot en la Falla de Sant Valerià, “amb les Falles els valencians i valencianes tenim una de les festes més irreverents i més originals del món i no volem que eixa essència es perda mai. Enguany les Falles ens peguen moltíssima canya a la gent de Compromís i això ens encanta. Perquè l’esperit crític ha de començar per riure’s d’u mateix”.

El Premi Pebrera, dotat amb 150€, ha estat lliurat per Pau Alabajos, Carme Silla i David Baviera, regidors del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, a la Fallera Major de la Falla de Sant Valerià, Míriam Belloso, i el seu President, Miguel Ángel Atienza.

Compromís per Torrent entrega el II Premi Pebrera a la Falla Sant Valerià

Pau Alabajos: “La crítica y la sátira es la esencia de la fiesta”

Compromís per Torrent ha entregado su segundo Premi Pebrera, que galardona la Falla torrentina que hace una crítica más punzante y mordaz de la política local, a la Falla Sant Valerià. El monumento se ha destacado por hacer una crónica de la actualidad local de una manera imaginativa y crítica con todos y desde todos los puntos de vista.

Según el portavoz de Compromís per Torrent, que, de hecho, será “combustible para Fallas” la noche de Sant Josep con un ninot en la Falla de San Valerià, “con las Fallas los valencianos tenemos una de las fiestas más irreverentes y más originales del mundo y no queremos que esa esencia se pierda nunca. Este año las Fallas nos pegan muchísima caña a la gente de Compromís y eso nos encanta. Porque el espíritu crítico debe empezar por reírse de uno mismo”.

El Premi Pebrera, dotado con 150€, ha sido entregado por Pau Alabajos, Carme Silla y David Baviera, concejales del grupo municipal de Compromís en el Ayuntamiento de Torrent, a la Fallera Major de la Falla de Sant Valerià, Miriam Belloso, y a su Presidente, Miguel Ángel Atienza.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *