Des de hui, 27 de març, fins al 21 d’abril està obert el termini de matrícula per a les proves de la Junta Qualificadora.

Amb esta matrícula teniu l’opció de presentar-vos a les dues convocatòries de les proves, la de juny i la de novembre, el calendari de les proves el teniu ací: https://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/valencia/jqcv.html
A  l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià hi ha un subapartat que es diu “El valencià en un clic. Aprenentatge en línia” on teniu molt de material per a estudiar pel vostre compte i preparar-vos les proves. Ací teniu l’enllaç
https://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/valencia/aprenentatge.html

Enguany hi ha diverses novetats. Ha canviat el model de proves del que eren els nivells Oral i l’Elemental i que ara són A2 i B1. Quant als nivells de Mitjà i Superior, enguany és l’últim any que es faran com fins ara, a partir de l’any que ve es diran C1 i C2 i també canviarà la tipologia de les proves.
A més, enguany per a poder presentar-s’hi s’han de tindre els 16 anys complits el dia de l’examen.

Els impresos per a la matrícula vos els podeu descarregar des d’ací http://www.ceice.gva.es/va/web/jqcv/impreso-de-matricula
Hi ha dos maneres de fer-ho, com podeu llegir en l’enllaç:

– Descàrrega dels impresos, vos heu d’assegurar que una vegada emplenades les dades, vos ix en el formulari el codi de barres i heu de traure tres còpies de l’imprés, anar al banc a pagar-ho i presentar-ho per registre d’entrada en el TDIC.
– Fer tot el tràmit telemàticament, pagament inclòs, d’esta manera tindreu un 10% de descompte en la taxa.