COMPROMÍS PER TORRENT DEMANA ELS EXTRACTES DE LES TARGETES DE CRÈDIT LLIURADES PER NOUS ESPAIS

Enllaç a la notícia publicada hui: NOTA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Enllaç a la petició d’informació: petició informació targetes crèdit nous espais

Enllaç de les dietes al compte general 2016 Nous Espais: dietes al compte anual 2016

Valencià

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos ha remés un escrit a la mercantil municipal Nous Espais, S.A.U perquè se li lliuren els extractes de les targetes de crèdit assignades des del 1999 (any de la seua creació) fins el 2016 (últim exercici tancat), amb indicació del titulars o autoritzats en les mateixes.

Aquesta petició d’informació és la conseqüència del funcionament opac de l’entitat, on abundant en aquest tipus de despeses en el darrer Consell d’Administració Alabajos va preguntar el motiu del perquè s’havien doblat les dietes, així com els perceptors en aquest òrgan, d’un muntant total de 4050€ en 2015 a 8550€ en 2016. “Fins ara els únics membres del Consell d’Administració que tenim constància que cobren dietes són dues persones nomenades pel PP i Psoe, però en l’increment de les noves quantitats, informades en el compte anual de 2016, no s’indiquen les persones que estan cobrant aquestos increments ni s’ha respost a dia de hui quines són aquestes persones”, ha explicat Alabajos.

Des de Compromís també s’ha indicat que amb la capacitat informàtica existent en l’actualitat és incomprensible que almenys no hi conste cap informació sobre els extractes de les targetes de crèdit en la informació comptable corresponent al 2016. Aquest fet s’està repetint any darrere any i és la norma habitual en l’entitat: “no sabem el volum de targetes existents, però la falta d’informació només pot indicar que hi són moltes o que és una informació que la mercantil municipal no vol fer pública quan presenta la documentació comptable davant el seu Consell d’Administració”, ha conclòs el portaveu de Compromís.

Castellano

Compromís per Torrent, mediante su portavoz Pau Alabajos ha remitido un escrito a la mercantil municipal Nous Espais, S.A.U para que se le facilite los extractos de las tarjetas de crédito asignadas des el 1999 (año de su creación) hasta el 2016 (último ejercicio cerrado), con indicación de los titulares o autorizados en las mismas.

Esta petición de información es la consecuencia del funcionamiento opaco de la entidad, donde abundando en este tipo de gastos Alabajos pregunto en el último Consejo de Administración el motivo del porque se habían doblado las dietas, así como los perceptores en este órgano, de un montante total de 4050€ en 2015 a 8550€ en 2016. “Hasta ahora los únicos miembros del Consejo de Administración que tenemos constancia que cobran dietas son dos personas nombradas por PP y PSOE, pero en el incremento de las nuevas cantidades, informadas en la cuenta anual de 2016, no se indican las personas que están cobrando estos incrementos ni se ha respondido a dia de hoy cuáles son estas personas”, ha explicado Alabajos.

Desde Compromís también se ha indicado que con la capacidad informática existente en la actualidad es incomprensible que por lo menos no conste ninguna información sobre los extractos de las tarjetas de crédito en la información contable correspondiente a 2016. Este hecho se está repitiendo año tras año y es la norma habitual en la entidad: “no sabemos el volumen de tarjetas existentes, pero la falta de información solo puede indicar que son muchas o que es una información que la mercantil municipal no quiere hacer pública cuando presenta la documentación contable ante su Consejo de Administración”, ha concluido el portavoz de Compromís.

 

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació, Municipal, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *