COMPROMÍS PER TORRENT DEMANA UN PLA URGENT DE REVITALITZACIÓ DEL COMERÇ DE PROXIMITAT

Valencià

Pau Alabajos: “El comerç de proximitat és fonamental si volem que Torrent no s’acabe convertint en un barri perifèric de València”.

Compromís per Torrent demanarà en el proper Ple municipal la convocatòria urgent del Consell Econòmic i Social de Torrent per a abordar la revitalització del comerç de proximitat a la capital de l’Horta Sud.

El portaveu municipal de Compromís, Pau Alabajos,  s’ha mostrat especialment preocupat pels tancaments de comerços tradicionals a Torrent: “Estem veient com botigues de tota la vida, amb més de 30 anys d’experiència comercial, estan tancant a la nostra ciutat mentres que el govern de Ros es dedica a fer micro-campanyetes per a cobrir l’expedient que no aborden el problema en profunditat”.

Alabajos ha explicat que el Consell Econòmic i Social de Torrent no es reunix “des de temps immemorials”, de fet no hi ha penjada cap acta de reunió en la web municipal, “La deixadesa és tan palesa que als anuncis per activitats comercials en la web de l’empresa municipal IDEA’t només hi figura la licitació de les parades del Mercat Central”, alhora que certifica que les úniques ajudes i subvencions publicades per IDEA’t corresponen a la Conselleria d’Economia i Comerç gestionada per Compromís.

Des de Compromís s’ha recordat al govern municipal, i especialment al regidor responsable de l’àrea, Andrés Campos, que en matèria comercial s’estan incomplint sistemàticament els punts 2 i 3 de l’acord de investidura signat entre el PSPV, Compromís i Guanyant, pel qual es va proclamar alcalde a Jesús Ros, en no crear-se les xarxes municipals perquè el comerços menuts puguen promocionar-se, i en no convocar al comerç local dins del marc municipal establert, en referència novament al Consell Econòmic i Social, on aquestes associacions tenen representació segons els seus estatuts vigents.

Alabajos ha conclòs explicant que la revitalització del comerç local és cabdal perquè Torrent no s’acabe convertint en un barri perifèric de València, i s’ha mostrat preocupat perquè des del govern local s’alena als emprenedors/res a escometre inversions i després se’ls abandona a la seua sort, amb les conseqüències econòmiques i familiars que implica el tancament de negocis als pocs mesos d’haver iniciat la seua activitat.

Castellano

COMPROMÍS PER TORRENT DEMANDA UN PLAN URGENTE DE REVITALIZACIÓN DEL COMERCIO DE PROXIMITAT

Pau Alabajos: “El comercio de proximidad es fundamental si queremos que Torrent no se acabe convirtiendo en un barrio periférico de València”.

Compromís per Torrent demandará en el próximo Pleno municipal la convocatoria urgente del Consejo Económico y Social de Torrent para abordar la revitalización del comercio de proximidad en la capital de l’Horta Sud.

El portavoz municipal de Compromís, Pau Alabajos, se ha mostrado especialmente preocupado por el cierre de comercios tradicionales en Torrent: “Estamos viendo como tiendas de toda la vida, con más de 30 años de experiencia comercial, están cerrando en nuestra ciudad mientras que el gobierno de Ros se dedica a hacer micro-campanyetes para cubrir el expediente que no abordan el problema en profundidad”.

Alabajos ha explicado que el Consejo Económico y Social de Torrent no se reúne “desde tiempos inmemoriales”, de hecho no hay colgada ninguna acta de reunión en la web municipal, “La dejadez es tan patente que en los anuncios por actividades comerciales en la web de la empresa municipal IDEA’t sólo figura la licitación de las paradas del Mercado Central”, a la vez que certifica que las únicas ayudas y subvenciones publicades por IDEA’t corresponden a la Conselleria de Economía y Comercio gestionada por Compromís.

Desde Compromís se ha recordado al gobierno municipal, y especialmente al regidor responsable del àrea, Andrés Campos, que en materia comercial se están incumpliendo sistemáticamente los puntos 2 y 3 del acuerdo de investidura firmado entre el PSPV, Compromís y Guanyant, por el cual se proclamó alcalde a Jesús Ros, al no crearse las redes municipales para que el pequeño comercio pueda promocionarse, y al no convocar al comercio local dentro del marco municipal establecido, en referencia nuevamente al Consejo Económico y Social, donde estas asociaciones tienen representación según sus estatutos vigentes.

Alabajos ha concluido explicando que la revitalización del comercio local es capital para que Torrent no se acabe convirtiendo en un barrio periférico de València, y se ha mostrado preocupado porque desde el gobierno local se alienta a los emprendedores/ras a acometer inversiones y después se les abandona a su suerte, con las consecuencias económicas y familiares que implica el cierre de negocios a los pocos meses de haber iniciado su actividad.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *